Rastgele Yazı

Turistik Rusya Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Turistik Rusya Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Turistik Rusya vizesi, az evrakla başvuru yapılan ve hızlı sonuçlanan vizedir. Başvuru sahiplerinin en zorlandıkları nokta Voucher edinmektir. Bu konuyu da farklı bir yazımızda açıklayacağız.

Rusya vizesi için gerekli evraklar ;

  • En az 6 ay geçerliliği olan pasaport,
  • Bir adet biyometrik fotoğraf
  • Uçak rezervasyonu
  • Otel rezervasyonu
  • Voucher (Turistik Kabul Belgesi)

Detaylar

Biyometrik fotoğrafın daha önceden kullanılmış olması sorun değildir.

Uçak ve otel rezervasyonunun ödenmiş olmasına gerek yoktur.

Voucher belgesi mutlaka olmalıdır. Otel rezervasyonu yaptıktan sonra otel size voucher adı altında belge gönderebilir. Bu belgeler genellikle sorunlu olmaktadır. İstanbul başvurularında, Başkonsolosluk mail yoluyla gelen voucherları kabul etmektedir. Antalya Başkonsolosluğu ıslak imza ve kaşeli olarak talep etmektedir. En mantıklısı, bu belgeyi size sağlayan ve Rusya’da partnerleri olan seyahat acentalarından edinmektir. Voucher dışındaki diğer işlemleri kendiniz de yapabilirsiniz.

Tüm belgeler hazır olduktan sonra https://visa.kdmid.ru linkinden online başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Form hızlı ve basit bir şekilde doldurulabilmektedir. En önemli nokta, size voucher sağlayan Rusya’daki acentanın ünvanı, lisans numarası ve size gönderilen voucher numarasıdır.

  • Yazıyı Beğendin mi?  
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

Benzer Yazılar

Bu yazıya henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorumu yapmak için tıklayın.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*