Rastgele Yazı

Turistik Rusya Vizesi

Turistik Rusya Vizesi

Turistik Rusya vizesi, Rusya Federasyonu’na turistik amaçlı seyahat edecek kişiler tarafından alınan vizedir. Turistik Rusya vizesi , en fazla 30 günlük düzenlenmektedir. Birden fazla kez Rusya’ya seyahat edecek kişiler, bu vizeyi çift girişli veya çok girişli olarak da alabilirler fakat bu vizelerin ödemeleri pahalı olduğu için pek fazla tercih edilmemektedir.

Turistik Rusya vizesi alırken ;

  • Rusya’dan çıkış tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ,
  • Bir adet biometrik fotoğraf ( biometrik fotoğrafın daha önce herhangi bir vizede kullanılmış olması sorun yaratmaz )
  • Otel rezervasyonu
  • Uçak rezervasyonu
  • Voucher ( turistik kabul belgesi) gereklidir.

Hazırlanması gereken evrakları arasında en sıkıntılı olanı Voucher belgesidir. Bu belge , Rusya’da tur operatörü belgesi olan seyahat acenteleri tarafında düzenlenebilmektedir ve bu acentelerin Türkiye’deki partnerleri tarafından müşterilere satılmaktadır. Piyasada ilgili belge için çok uçuk fiyatlar talep eden aracı kurumlar bulunmaktadır. Belgeyi edinirken fiyatının çok yüksek olmamasına ve belgeyi düzenleyen kurumun güvenilir olmasına dikkat edilmelidir.

Voucher belgesi ile ilgili detaylı bilgiyi Rusya Voucher Belgesi isimli yazımızda bulabilirsiniz.

  • Yazıyı Beğendin mi?  
Sonraki Yazı

Benzer Yazılar

Bu yazıya henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorumu yapmak için tıklayın.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*